Paakarlan konsertissa julkaistiin Lepoon-levy

Jaakko Paakkasen lauluja kuultiin taas livenä lauantaina 9. toukokuuta 2015 kello 13. Tämä kolmas Valoon-konsertti järjestettiin edellisistä poiketen Paakarlan seurakuntakodissa paikallisten toivomuksesta. Konsertin yhteydessä järjestettiin kahvitarjoilu. Vapaaehtoisella kahvirahalla ja levymyynnillä tuettiin Mikaelinseurakunnan nimikkolähettejä.

Paakarlan konsertissa oli ensi kertaa myynnissä uunituore Lepoon-levy. Levyä saa nyt tekijältä netin kautta tilaamalla tai Mikaelinseurakunnan toimipisteistä, joissa levyä on esillä. Maksaa voi tilisiirrolla. Myös Valoon-levyä on edelleen saatavana muutamia kappaleita, ja sitä poltetaan tarvittaessa lisää.

Konsertin kappaleet oli valittu mainituilta levyiltä, lukuun ottamatta kappaletta ”Uusi elämä”. Allaolevassa videossa on näytekatkelma kustakin kappaleesta.

Seuraava konsertti on syksyllä otsikolla ”Lepoon”, tarkempi ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

(Tämä artikkeli päivitetty Paakarlan konsertin jälkeen)