Levyt

Olen julkaissut omakustanteena kaksi cd:llistä omia laulujani nimikkeillä ”Valoon” ja ”Lepoon”. Osassa lauluista on säestyksenä pelkkä piano, useimmissa sähköpianon ja tietokoneen avulla tehty taustabiitti. Lisäksi joissakin lauluissa on käytetty akustista kitaraa. Miksaus on tehty Audacity-ohjelmalla. Levyt ovat yhden miehen projekteja sävelistä ja sanoista tuotantoon ja levitykseen.

Iloja ja suruja balladeina, vaikutteita klassisesta progeen ja bluesiin

Lepoon- ja Valoon-levyjen sävellykset ovat sekoitus erilaisia musiikkigenrejä. Kevyiden balladien joukossa kuuluu vaikutteita ainakin bluesista, popista, klassisesta musiikista, anglosaksisesta ylistysmusiikista sekä progressiivisesta rockista. Sanoitukset kertovat pienen ihmisen Jumala-suhteesta ylä- ja alamäkineen; sävy vaihtelee rauhallisesta meditaatiosta epätoivoiseen huutoon ja iloiseen ylistykseen. Kunkin kappaleen sisältämät viittaukset Raamattuun on kirjattu viitteinä levyn kansilipukkeeseen. Sanoituksia julkaistaan tällä sivustolla kommenttien kera.

Lähetystyön tukemiseksi

Lepoon- ja Valoon-levyjä myydään lähetystyön tukemiseksi. Levyjä myy tekijä, ei seurakunta. Jokaisesta levystä tilitetään Turun Mikaelinseurakunnan lähetyskannatustilille 5-10 euroa myyntihinnasta ja -paikasta riippuen. Tilitykset tehdään tavallisesti kuukausittain. Varoilla tuetaan seurakunnan nimikkolähettejä, jotka ovat ulkomailla asuvia lähetysjärjetöjen työntekijöitä. Ajanmukaiset tiedot läheteistä löytyvät Mikaelinseurakunnan nettisivuilta.

Lepoon- ja Valoon-levyjen etämyyntihinta on 15 euroa plus mahdolliset postikulut.

Linkki: tutustu laulujen taustoihin ja katso musiikkivideoita

Täytä tietosi lomakkeeseen ja tilaa levy 15 € euron hintaan (muista valita levy tai levyt, jotka olet tilaamassa).

  Nimi (pakollinen)

  Postiosoite (pakollinen)

  Postinumero (pakollinen)

  Postitoimipaikka (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Valitse levyt, jotka haluat tilata (pakollinen)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *