Toinen Valoon-konsertti helmikuussa 2015!

Valoon-levyn lauluja kuultiin livenä Valoon-konsertissa helatorstaina. Sain konsertista paljon rohkaisevaa palautetta, kiitos siitä!

Koska konsertin aikaan useat seurakuntalaiset olivat suurtapahtumassa Tampereella, minulta on kyselty uusintakonserttia, jonka alustavasti lupasin syksyksi. Työkiireiden takia konsertti on lykkääntynyt vuodenvaihteen yli, mutta nyt aika on lyöty lukkoon. Konsertti pidetään Valon päivän ja kynttilänpäivän välisenä perjantaina, 6. helmikuuta 2015 kello 19 Mikaelinkirkossa.

Luvassa on pari uutta laulua, muuten konsepti on sama kuin helatorstaina: säestän itseäni flyygelillä ja laulan Valoon-levyn lauluja sekä muita omia laulujani vuosien varrelta. Välispiikeissä kerron laulujen taustoista ja luen raamatunkohtia. Ohjelma- ja levymyynnillä kerätään jälleen rahaa lähetystyölle Mikaelinseurakunnan kautta. Konsertti kestää noin tunnin.

Varsinainan mainos on tulossa lähempänä ajankohtaa.

Tervetuloa, tuo ystäväsikin!

t. Jaakko