Askel askeleelta: uusi kävelyvlogi

Ajattelin ruveta kävelemään enemmän, niin ruumiin kuin mielen takia. Aloitin lähipoluilta. Myös pidempi retkeily ja vaeltaminen houkuttaa. Pyhiinvaelluskin, mutta tällä hetkellä ehkä enemmän kansallispuistot ja erämaat, joita Suomessa kyllä riittää.

Ajattelin myös yhdistää pohdintojeni jakamisen kävelemiseen. Siksi aloitin uuden kävelyvlogin Youtubessa, kanavallani ”Jaakko Paakkanen”. Soittolistan nimi on ”Askel askeleelta”. Samalla kanavalla julkaisen aika ajoin myös musiikkiani.

Pääsin hyvään alkuun, kun marraskuisen lomaviikon aikana julkaisin sen neljä ensimmäistä vlogivdeota. Nähtäväksi jää, harveneeko näiden blogikirjoitusteni ja/tai musiikin julkaisutahti liikunnallisempien harrastusten takia. Todennäköisesti ainakin joksikin aikaa. Minulla on taipumus harrastaa asioita kausiluontoisesti, kaikkea kun ei ehdi yhtaikaa.

Jos tykkäät lukea kirjoituksiani, saata tykätä myös vlogistani. Tässä linkki soittolistaan. Tilaathan kanavan, jos tahdot seurata milloin julkaisen uusia videoita!

Linkitän osan videoista myös facebookiin, mutta koska kyseessä on kilpaileva alusta, linkit eivät välttämättä näy uutisseinälläsi vaikka olisit facebook-kaverini tai seuraisit minua siellä.

Alla soittolistan avausvideo. Lähde matkalle!